تا مبادا کسانی از یاد برده باشند «رژه‌ی بازگشت» حماس در حقیقت به چه معناست

حاکمان تروریست غزه نیت خود را پنهان نمی‌کنند. بیرون زده‌اند تا اسرائیل را نابود کنند. بمب‌اندازان انتحاری، راکت‌ها، تونل‌‌ها همه به شکست انجامید. حالا نوبت راهپیمایی‌های عظیم در مرز است.

تا مبادا کسی از یاد برده باشد، یادآوری می‌کنم که در ۲۰۱۵ اسرائیل به طور یکجانبه از نوار غزه به خطوط پیش از ۱۹۶۷ عقب نشست. هزاران شهرک‌نشین اسرائیلی را از خانه‌هاشان ریشه‌کن کرد. تمامی زیرساخت‌های نظامی در نوار را برچید. هیچ‌ گونه حضور فیزیکی در آنجا ندارد. در آنجا هیچ گونه ادعای مالکیتی نمی‌کند.

تا مبادا کسی از یاد برده باشد، حماس، یک سازمان تروریست اسلامی که سوگند به نابودی اسرائیل خورده است، در ۲۰۰۷ در غزه، قدرت را از نیروهای تشکیلات خودگردان فلسطینی پرزیدنت محمود عباس طی عملیاتی خشونت‌بار گرفت.

این سازمان از زمان به دست گرفتن قدرت در غزه، برای واداشتن اسرائیل به تسلیم، با کشتار استراتژیک بمب‌انداز‌های انتحاری خود در انتفاضه‌ی دوم، همچنان با پرتاب هزاران هزار راکت، بی‌هدف مشخص، به این‌سوی مرز، به تلاش‌ در ایجاد هراس در اسرائیل ادامه داده است.

اگر سامانه‌ی دفاع راکتی گنبد آهنین نبود، بخش اعظم اسرائيل، چنانکه حماس امید بسته بود، با خاک یکسان شده بود.

حماس همچنین با تلاش فزاینده‌ای کوشیده است تونل‌های تهاجمی در زیر مرز حفر کند، که خود راهی دیگر برای ایجاد هراس و کشتار است و اسرائیل توانسته آنها را به تدریج با فناوری‌های جدید و موانع زیر زمینی، مسدود کند.

تا مبادا کسی فراموش کرده باشد، با جاسازی راکت‌های خود در نزدیکی و حتی در داخل مساجد و مدارس، پرتاب راکت از مناطق مسکونی، و حفر تونل در زیر خانه‌ها و نهادهای مردمی، حماس با بدبینانه و پیگیرانه از اهل غزه‌ – مردمی شمار غالب حامیان آن را در انتخابات تشکیل می‌دادند – بهره‌کشی کرده است. با استفاده از تمام موادی که ممکن است به مصرف تولید تسلیحات برسند، باعث محاصره‌ی شدید امنیتی از سوی اسرائیل شده است که قربانی اصلی آن ساکنان عادی غزه‌اند.

متن کامل را در لینک زیر مطالعه کنید
https://www.timesofisrael.com/just-in-case-anybody-forgot-what-hamass-march-of-return-is-really-all-about/

ﺩﺭﺑﺎﺭﻩ ﻧﻮﯾﺴﻨﺪﻩ
دیوید هورویتز سردبیر و بنیانگزار «تایمز اسرائیل» است. پیش از آن سردبیر «جروزالم پست» ( از ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۱) ، و سردبیر «جروزالم ریپورت» (۱۹۹۸ تا ۲۰۰۴) بود. دیوید هورویتز نویسنده کتاب های «طبیعت بیجان با بمب گذاران» (۲۰۰۴) و «کمی زیادی نزدیک به خدا» (۲۰۰۰) را نوشته است. همچنین در نگارش کتاب «سلام به دوست، زندگینامه اسحاق رابین» (۱۹۹۶)، همکاری کرده است.
ﻣﻄﺎﻟﺐ ﻣﺮﺑﻮﻃﻪ