رژیم ملاها چگونه از سلاح هسته ای استفاده خواهد کرد؟

صحنه سیاست بین المللی شاهد اجرای یک سناریوی ترسناک با بازی حاکمان ایران است که در آن رژیم ولایت فقیه در اپیزودهای پی درپی، فعالیت های مناقشه برانگیز هسته ای خود را گام به گام از سر می گیرد و این نمایش که در برابر چشم جهان در حال اجراست، یک رژیم مستبد و شرور را به تصویر می کشد که با هدف دستیابی به بمب اتم، در تقویم سیاسی در حرکت است.
پیشینه بحران هسته ای ملاها به همراه سیاست و نقشه های اعلام شده آنها برای هیچ یک از تماشاچیان در عرصه بین الملل جای سوء تفاهمی پیرامون این واقعیت باقی نمی گذارد. در این میان، اذعان علی مطهری نایب رئیس سابق مجلس رژیم جمهوری اسلامی ایران به نیت واقعی این رژیم برای داشتن سلاح هسته ای ، تردید ها در خصوص نیات فریبکارانه حکومت ایران در بازی دادن جامعه جهانی را از بین برد. مطهری به «صراحت گویی» های واقع بینانه در عرصه سیاست شهرت دارد. او در 24 اپریل 2022 در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا (با محوریت شفافیت درمسایل سیاسی کشور) با صراحت کامل به ماهیت برنامه هستهای رژیم ایران گفت:« هدف جمهوری اسلامی ایران از برنامه اتمی از همان ابتدا ساخت سلاح هستهای بوده است و کشوری که میخواهد استفاده صلحآمیز هستهای داشته باشد، هیچگاه از غنیسازی شروع نمیکند بلکه ابتدا رآکتور تاسیس میکند و بعد به حوزه غنیسازی وارد میشود».
تهدید سلاح اتمی رژیم ایران در این تعریف آن قدر پیشرفت کرده است که رژیم جمهوری اسلامی ایران از ساخت بمب هسته ای سخن می گوید. حال این سوال مطرح می شود که رژیم ایران چقدر زمان تا ساخت بمب اتمی فاصله دارد؟ در موازات آینده نامعلوم مذاکرات برجامی در وین و تلاش بیهوده گروه 5 بعلاوه 1 و با بی اهمیت جلوه دادن موضوع و عدم اقدام پیشگیرانه آژانس بین المللی انرژی اتمی و عدم ضمانت اجرای قطعنامه های شورای امنیت کار را به آنجا کشانده است که ملاها با تغییر فاز تاکتیکی از دفاعی به فاز حمله و تهدید هسته ای، نگرانیهای جهان را در مورد تلاش رژیم ایران برای پیشبرد اهداف پنهان نظامی افزوده است. بر کسی پوشیده نیست که جمهوری اسلامی چند دهه است که به دنبال ساخت سلاح هسته ای است و سخنان علی مطهری تایید می کند که اگر اپوزیسیون رژیم آن را افشا نمی کرد و محرمانه بودن ماجرا حفظ می شد، رژیم ملاها می توانست سلاح هسته ای را در اختیار داشته باشد.
گزارش ها حاکی از ان است که حاکمان رژیم ایران از شتاب بخشیدن به غنی سازی اورانیوم خبر می دهند و طرفهای اروپایی و غرب را به “عواقب وخیم” و “شکست بزرگ تاریخی” تهدید می کنند. در این مقاله خواهیم گفت که اظهارات علی مطهری و سنگ اندازی در مذاکرات برجام با ابعاد مُهلک ، روش مکارانه رژیم ملاها است و هدف اصلی رژیم ایران ، وقت کشی در مذاکرات برجام تا دستیابی به بمب اتم است و سپس با تقویت قوای نظامی متحدانش و با یکه تازی جهان را با چالش اساسی مواجه خواهد کردد و در صورت غفلت و تعلل، جامعه جهانی تماشاچی فینال بمب هسته ای ملاها خواهد بود.
رژیم ایران طی ۲۰ سال گذشته همواره مدعی بوده که دنبال ساخت سلاح هستهای نیست و مقامات جمهوری اسلامی بارها به فتوای علی خامنهای رهبر جمهوری اسلامی استناد کردهاند که استفاده از سلاحهای شیمیایی و هستهای را «حرام» اعلام کرده است و تاکنون هیچ سندی دال بر وجود فتوای هسته ای منتشر نشده است.
ایران همچنین به وجود دومین سایت غنیسازی اورانیوم خود، فردو، نیز بعد از افشا شدن توسط مقامات اطلاعاتی آمریکا و فرانسه در سپتامبر سال ۲۰۰۹ میلادی اذعان کرد و با این دروغ که هدفش تولید سلاح هستهای نیست و برنامه هستهای تنها برای تولید برق و ایجاد صنعت غنیسازی بومی است جهان را با مهندسی معکوس و سیاست های شیطانی به بازی گرفته است و در سالهای گذشته “پنهانکاریهای حکومت ایران” درباره ابعاد برنامههستهای خود به نگرانیهای غرب در مورد احتمال تلاش رژیم ایران برای پیشبرد اهداف پنهان نظامی افزوده است.
اواخر سال 2021 وقتی رژیم ایران اعلام کرد غنی سازی را به بالای ۲۰ درصد رسانده است، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در مصاحبه با یک روزنامه ژاپنی غنیسازی 20 درصدی اورانیوم را “فوقالعاده حساس” خوانده و گفته بود پس از این مرحله، غنیسازی برای ساخت سلاح آسانتر میشود. این درحالی است که برای تولید سوخت راکتورهای عادی که برق تولید میکنند، خالص کردن اورانیوم تا حدود 4 تا 5 درصد کافی است. آنچه بالا رفتن توان غنیسازی اورانیوم ایران را بحث برانگیز و برای بعضی از کشورها نگران کننده میکند، آن است که اگر کشوری بتواند اورانیوم را تا درجه حدود ۵ درصد غنی کند، غنیسازی تا درجههای بالاتر آسانتر خواهد شد. در پرونده هستهای ایران، برای کشورهایی که رژیم ایران را به تلاش برای دست یافتن به سلاح هستهای متهم میکنند، زنگ خطر زمانی به صدا درآمد که مقامات حکومت در 2009 اعلام کرد غنیسازی تا ۲۰ درصد خلوص را برای تولید سوخت راکتور تهران آغاز کرده است.
همچنین شواهدی که آژانس انرژی اتمی در مورد تلاش رِژیم ایران از سال 2000 تاکنون در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی برای مطالعات مربوط به ابعاد نظامی برنامه هستهای همزمان با پیشبرد برنامه موشکی منتشر کرده، این برآورد را تقویت کرده است. در ان زمان پیشرفت غنی سازی اورانیوم ایران کمتر از 5/3 درصد بود و در 2006 در زمان ریاست جمهوری محمود احمدی نزاد پیشرفت غنی سازی اورانیوم ایران به سقف 5/3 درصد رسید و نهایتاً در اوایل 2013 در سالهای آغازین ریاستجمهوری حسن روحانی، با طرح برجام پرونده سیزده ساله هستهای ایران در شورای امنیت بسته شد و برنامه های هسته ای ایران با به رسمیت شناختن حق غنی سازی اورانیوم ایران در مقداری معین و بتن ریزی در قلب راکتور تحقیقاتی اب سنگین اراک، به طور نسبی متوقف شد.
اظهارات نایب رئیس پیشین مجلس در حالی است که مذاکرات احیای برجام به دلیل پافشاری جمهوری اسلامی بر خواستههایی از جمله خروج نام سپاه پاسداران از فهرست گروههای تروریستی متوقف شده است. از سخنان او این گونه برداشت می شود که علی خامنه ای به دلیل اینکه سپاه پاسداران ورود گسترده ای در امور اقتصادی دارد و هرشرکتی که ارتباطی با سپاه داشته باشد تحریم می شود، در نتیجه رفع تحریم ها” بدون خروج نام سپاه پاسداران از فهرست گروههای تروریستی را عملا بی فایده می داند و از دیدگاه خامنه ای زمان افشای دستیابی به سلاح هسته ای آن هم در زمان مذاکرات منطقی نبوده است. با این حال او هربار پس از اظهاراتش تحت فشار عوامل امنیتی اظهارات خود را اصلاح یا تکذیب کرده است!
و دلیل آن این است که پروژه دستیابی به سلاح هسته ای و دخالت سپاه پاسداران و سایر ارگان های نظامی زیر نظر علی خامنه ای، ولی فقیه آخوندها دنبال می شود و تعداد بیش از 400 کارشناس و محقق در این ارگان های نظامی برای دستیابی به سلاح هسته ای فعالیت می کنند. آنها خارج از چارچوب سازمان انرژی اتمی ایران برای دستیابی به سلاح هسته ای عمل می کنند. این کارشناسان در مورد محرمانه بودن کار خود بسیار محتاط هستند و تعدادی از آنها در پوشش اساتید دانشگاه فعالیت می کنند.
در نتیجه اظهارات علی مطهری که به «صراحت گویی» های واقع بینانه در عرصه سیاست شهرت دارد منطبق با واقعیت است. او نفوذ موثری در جکومت دارد و با لاریجانی ها نسبت فامیلی دارد و انتقادات بی پرده اش گاه رهبر جمهوری اسلامی را نیز هدف قرار داده است؛ از جمله اذعان به “وتو شدن” طرح های استیضاح وزرا در پارلمان با دستور بالا یا دفتر خامنه ای و اینکه به کنایه گفته بود پارلمان به روابط عمومی دفتر رهبری تبدیل شده است. علی مطهری قبل از آخرین اصلاحیه تکذیب مآبانه اش در خصوص تلاش رژیم برای هسته ای شدن گفته بود: « کشوری که میخواهد استفاده صلحآمیز هستهای داشته باشد، هیچگاه از غنیسازی اورانیوم شروع نمیکند بلکه ابتدا رآکتور تاسیس میکند و بعد به حوزه غنیسازی وارد میشود». مطهری تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران از همان ابتدا بهدنبال ساخت بمب هستهای برای «تقویت قوای بازدارنده» بود، اما نتوانست محرمانه بودن این موضوع را حفظ کند و افشا شد.
نکته قابل توجه در اظهارات اخیر علی مطهری، فریب زیرکانه و ماهرانه ای است که ملاها سعی می کنند با استناد به آن ، همچنان بر گمراه کردن جامعه جهانی در خصوص فعالیت هسته ای ادامه دهند. او که خود در مدارس مذهبی درس خوانده درباره ممنوعیت شرعی استفاده از سلاح هسته ای در فقه شیعه و کتاب قران استناد کرده و می گوید: شریعت ساختن بمب اتم را حرام نکرده بلکه استفاده آن را حرام دانسته است وعلی خامنهای ساخت بمب هستهای را حرام میداند! این درحالی است که در آیه 60 سوره انفال به مقابه به مثل در جنگ با مخالفان اسلام تاکید شده است، راهی که امروز رژیم ولایت فقیه در آن گام می زند.
تفسیر سیاسی اظهارات علی مطهری به سادگی آب خوردن است؛ اولا که اگر حتی یک درصد ادعای علی خامنه ای دیکتاتور مذهبی ایران درباره حرام بودن سلاح هسته ای درست فرض شود، مغالطه در دو موضوع «ساخت» و«استفاده» از سلاح، می تواند اینگونه معنی شود که « آنها بمب را می سازند و برای استفاده در اختیار نیابتی های خود قرار می دهند! درست مثل همان کاری که با عربستان می کنند ، یعنی فرمان حمله را می دهند و مزدورانشان عملیات جنگی را انجام می دهند و سپس برپایه عادت دیرینه خودشان از آن اظهار بی اطلاعی می کنند. راه در روهایی که قران و فقه شیعه با توجه به « تقیه» پیش پای ملایان حاکم در تهران و حوزه های علمیه قم قرار داده این امکان را برای آنها فراهم کرده که به فریبکاری های مجاز (از نظر خودشان) دست بزنند.
طبق آئین این فقه ، دروغ گفتن در صورت ضرورت و ناچاری نیکو است و در میان طلبه های مدارس مذهبی حتی شعر معروفی رایج است با این مضمون که« هر راست نشاید » و این رفتارهای اخوندیسم بیشتر شبیه دروغ گوبلزی که در عرصه سیاست بین المللی از ان به دروغ بزرگ یاد می شود است.
اصطلاح و تکنیکی که در طرح پروپاگاندای رژیم آخوندی و گستاخی در تحریف حقیقت امری عادی است. این ریزه کاری های فقهی در شیعه موجب شد که دولتمردان در اروپا و امریکا چندین دهه به راحتی در دام فریب ملاهای شیعه تهران و قم که سردسته انها خامنه ای است گرفتار شوند و از حرام اعلام شدن سلاح هسته ای و خطر جدی هسته ای شدن رژیم ایران را بی اهمیت جلوه دهند. تهدید سلاح اتمی رژیم ایران در تعریف علی مطهری آن قدر پیشرفت کرده است که رژیم جمهوری اسلامی ایران از ساخت بمب هسته ای و تهدید جهان سخن می گوید.
جمهوری اسلامی در غنی سازی اورانیوم و دستیابی به سلاح هسته ای باتکیه بر پروپاگاندای آخوندیسم، غنی سازی اورانیوم را که در 1989 کمتر از 5/2 درصد بود را آرام آرام با فریب دادن آژانس بین المللی و جهان به 63 درصد رسانده است. متخصصان اتحادیه کنترل مسابقه تسلیحاتی که یک سازمان غیردولتی در آمریکا است، برآورد کردهاند برای ساخت یک بمب اتمی به ۱۰۵۰ کیلوگرم (بیش از یک تن) اورانیوم غنی شده تا درجه خلوص ۳/۷۶ درصد نیاز است و امروز درجه خلوص اورانیوم ایران به 63 درصد رسیده است و اقدامات رژیم ایران بر خلاف پیمان عدم تکثیر سلاح های هسته ای (ان پی تی) که ان را در ژانویه 1967 امضاء کرده می باشد.
رافائل گروسی مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی در نوامبر 2021 درباره نظارت بر برنامه هستهای ایران گفت: «ما در آسمانی به شدت ابری پرواز میکنیم. در حال پرواز هستیم و میتوانیم در این مسیر ادامه دهیم اما نه برای دورهای طولانی!». در موازات آینده نامعلوم مذاکرات برجامی در وین حال این سوال مطرح می شود که رژیم ایران چقدر زمان تا ساخت بمب اتمی فاصله دارد؟ پاسخ این سوال را علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در سال 2019 با رمزگشایی از عزم قطعی و هرگز تعطیلنشده حکومت اسلامی به ایجاد ظرفیت ساختن بمب اتمی «در زمان پیشبینیشده» گفت:«امیدواریم که به این مرحله نرسیم، ولی هرگاه مقامهای ارشد دستور چنین کاری را دهند، ما در چهار دقیقه به آن دست پیدا میکنیم».
واکنش جامعه جهانی در مقابل دستیابی رژیم ایران به بمب اتمی:
از زمانی که رژیم ایران آژانس بینالمللی انرژی اتمی را در جریان تصمیم خود برای افزایش غنیسازی اورانیوم و رساندن آن تا سطح ۶۰ درصد قرار داد، کشورهای فرانسه، آلمان و بریتانیا موسوم به 4 بعلاوه 1 در ظاهر امر باعلم به اینکه رژیم ایران مسیر غنیسازی اورانیوم را به سوی تولید بمب اتم تغییر داده است و با آگاهی از اینکه استاندارد غنی سازی برای دستیابی به بمب اتمی تاسطح 90 درصد است و رژیم ملاها مخفیانه و با شتاب در حال رسیدن به بمب اتم است بدون هیچ واکنشی صرفاً ابراز نگرانی کرده و در بیانیه تروئیکای اروپایی اعلام نمودند: «این امر یک تحول جدی است چرا که تولید اورانیوم با غنای بالا گامی مهم برای ساخت سلاح هستهای است ».
در نتیجه وزرای خارجه این سه کشور اروپایی با مهندسی معکوس، صرفاً به معلول پرداخته اند و “نه علت”. و راهکار نهایی را به مکانیسم ماشه یا مکانیسم بازگشت خودبهخودی تحریمها بسنده کرده اند و در عمل تلاش اروپاییها در متقاعد کردن رژیم ملاها با شکست مواجه شد و با پیوستن دول بزرگ چین و روسیه و آمریکا تحت ترکیب 5 بعلاوه 1 به مذاکرات هسته ای با هدف افزایش وزن بین المللی طرف های مقابل از یکسو و تغییر فاز تاکتیکی رژیم ایران از دفاعی به فاز حمله، مذاکرات طرفین در شهرهای ژنو، بغداد، استانبول، مسکو را وارد جوی تازه کرد، مذاکراتی که از سوی رژیم ایران توسط دکتر جلیلی رییس شورای عالی امنیت ملی و از سوی کشورهای 5 بعلاه 1 به رهبری مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا (کاترین اشتون) ادامه یافت، مذاکراتی که در نهایت بی نتیجه ماند و با صدور قطعنامههای جدید 1747 و 1803 و 1835 و 1992 شورای امنیت، درنهایت فقط فشارهای اقتصادی بر رژیم ملاها فزونی یافت.
امریکا هم از این قاعده مستثنی نیست و جو بایدن که در سال 2008 معاون رئیس جمهوری آمریکا در دوران ریاست جمهوری باراک اوباما بود و تا اکنون که رئیس جمهور آمریکا است در عمل با وجود اگاهی از کارنامه سیاه تروریستی و آینده اتمی رژیم ملاها او هم در عمل سکوت کرده است. کشورهای عربی حوزه خلیج فارس نیز عمیقا مخالف دستیابی رژیم ایران به تسلیحات اتمی هستند اما مشخص نیست که منافع آنان تا چه اندازه مانع از کمک به یک رویارویی نظامی با ایران خواهد شد.
این درحالی است که بنی گانتز وزیر دفاع اسرائیل 8 دسامبر 2021 در دیدار با مدیران رسانهها و پژوهشگران ارشد اندیشکدههای آمریکایی با اگاهی از پیشرفت برنامه های هسته ای رژیم ایران هشدار داد و گفت:«ایران قوای نظامی خود را در غرب کشور تقویت میکند تا از آنجا به اسرائیل و سایر کشورهای خاورمیانه حمله کند و الان زمان اقدام علیه ایران است». باید گفت که اسرائیل بارها نگرانی هسته ای ایران را تکرار کرده است و آمادگی نظامی خود برای حمله به ایران را اعلام نموده است. گفتنی است دولت اسرائیل ۱.۵ میلیارد دلار به طرح آمادهسازی نیروهای مسلح این کشور برای حمله احتمالی به سایتهای هستهای رژیم ایران اختصاص داده است و رهبران سیاسی و نظامی این کشور در این مورد به جهان هشدار داده است.
رافائل گروسی، مدیرکل وقت آژانس بین المللی انرژی اتمی(IAEA) در مصاحبهای با نشریه «انرژی اینتلیجنس» اظهار کرد: مخالف کاربرد زور است او گفته است که نقش آژانس، بیشتر افزایش سطح دسترسی به سایتهای هستهای ایران با بازرسی های حضوری و نصب دوربین مخصوصا در کارگاه های ساخت قطعات سانتریفیوژ است و با توجه به نرمش سیاسی، آژانس در مقابله با رژیم ملاها ناکام بوده است و معلوم نیست که چه هدفی را دنبال می کند. فراخوانهای کشورهای اروپایی برای پایبندی به تعهدات وین و خودداری از بحران سازی، تاکنون بی پاسخ مانده است.
فراتر از آن، حاکمان رژیم ایران از شتاب بخشیدن به غنی سازی خبر می دهند و طرفهای اروپایی را به “عواقب وخیم” و “شکست بزرگ تاریخی” تهدید می کنند. هرگاه تصور شود که پیمان شکنی و اخلال گری حاکمیت، ماهیتی تاکتیکی دارد و برای مثال به منظور ایجاد فشار برای گرفتن باج اقتصادی از اروپا یا تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا است، در این حالت افق این رویکرد از نظر خطراتی که به همراه دارد، محاسبه پذیر است. اما اگر رویکرد کنونی ملاها برخوردار از ماهیتی استراتژیک دانسته شود، آنگاه یک سناریوی به کلی متفاوت پدیدار خواهد شد که فینال آن بمب هسته ای است.
تهدیدهای تهران چقدر جدی است؟
حال از این موضوع که بگذریم، به غیر از نیت سنجی، سنجش عمل و رفتار رژیم ملاها به روشنی نشان می دهد که برخلاف روحیه تعامل گر و مماشات کار دموکرات ها در امریکا و دولتهای اروپایی، سران این رژیم، ابایی از تهدید و عملی کردن آن ندارند. مثلا وقتی که حوثی ها فقط عربستان را می زدند، نماینده علی خامنه ای در کیهان تهدید می کرد که نوبت امارات هم می رسد، وقتی همه اظهارات او را دستکم گرفتند حوثی ها به فرمان خامنه ای امارات متحده عربی را هم هدف قرار دادند و حالا مدتی است که نماینده خامنه ای در کیهان مدعی است شهرهای اروپا هم در تیررس موشک های سپاه است. تهدید به نابود کردن اسرائیل که دیگر جای خود دارد و سران ملاها از رفسنجانی تا احمدی نژاد و روحانی و به تازگی رئیسی رویای رسیدن به تل آویو را در سر دارند. به موازات آنها سران سپاه پاسداران که بایدن و همکاران دموکرات اش برای لغو تحریم های این نهاد شتاب دارند، هیچ گاه نیت خود برای نابودی اسرائیل را پنهان نکرده اند و حذف اسرائیل از نقشه جغرافیا را همواره هدف اصلی خود اعلام کرده اند.
اصالت سنجی تهدید ها و فرضیه درگیری
در عالم واقع و با مدنظرقرار دادن امکانات موجود به نظر می رسد رژیم ملاها اگر به سلاح های مخرب دسترسی داشته باشد نه تنها اسرائیل که اروپا وامریکا را هم هدف قرار خواهد داد ؛ این رژیم به همسایگان خودش هم رحم نکرده است؛ مثلا اگر رهبر کره شمالی هر از گاهی تهدیدات لفظی به حمله علیه همسایه جنوبی خود یا ژاپن را مطرح می کند ، در عمل هیچگاه وارد فاز عملیاتی نشده است. اما در مورد رژیم ملاها در تهران موضوع فرق می کند. گرچه امکان سنجی از توان عملیاتی سربازان سپاه پاسداران نشان داده آنها به شدت ناکارآمد و ضعیف هستند اما باید توجه داشت که بُزدلی نیروهای سپاه چیزی از توان عملیاتی مزدوران نیابتی آنها کم نمی کند. طی سالهای اخیر، نیروهای عملیاتی ایرانی سپاه در کمتر عملیات برون مرزی ایفای نقش مستقیم داشته اند. در عوض استراتژی نیروی قدس سپاه بر اجیرکردن مزدوران با پرداخت پول های هنگفت استوار است. نیروهای عملیاتی ایرانی سپاه در سوریه به راحتی از سوی اسرائیلی ها شکار و کشته می شوند و عمده توانایی آنها در ارعاب مخالفان داخلی و بازداشت و سرکوب زنان وجوانان ایرانی بکار گرفته می شود. بنابراین به نظر می رسد نیروهای ایرانی به شدت از درگیری مستقیم نظامی می ترسند و تنها نقطه قوت آنها اجیرکردن مزدوردر منطقه است که در صورت بیخ پیدا کردن ماجراها و ورود دولتها به موضوع بتوانند بزدلانه پای خود را از مهلکه بیرون بکشند همچنان که در موضوعات حمله به آرامکو، امارات و کشتی ها در خلیج فارس همواره گفته اند ما نبودیم بلکه نیروهای مقاومت به وظیفه خود عمل کردند!
برجام 2 و درگیری اسرائیل و ایران؟!
اگر برجام 2 منعقد شود، اسرائیل باید چه سیاستی را در پیش بگیرد؟ این سوالی است که اسرائیل پیشتر به آن پاسخ داده است؛ یعنی چه با برجام و چه بدون آن، اسرائیل در هرلحظه خود را مجاز می داند که به هرطریق ممکن جلوی هسته ای شدن رژیم ملاها را بگیرد. نکته قابل تامل این است که برخلاف نظر مقامات امریکایی ، توافق با رژیم ایران هرگز نمی تواند مانع از دستیابی آنها به سلاح هسته ای شود. طی روزهای اخیر مقامات امریکایی اعلام کرده اند زمان گریز هسته ای رژیم ایران به چند هفته رسیده است. این امر نشان می دهد که آنها همین الان هم توانایی هسته ای شدن را دارند و فقط با برجام 2 ممکن است آن را در کشوی میز بگذارند تا وقتی آب ها از آسیاب افتاد دور از نظارت بین المللی آن را به راحتی از کشوی میز در آورده و ساخت سلاح را عملی کنند.
حزب الله، حماس و جهاد اسلامی به همراه حشد الشعبی و حوثی ها نیابتی های مزدور جمهوری اسلامی هستند که هر لحظه کردیت آنها از سوی حکومت اسلامی ایران شارژ می شود و حتی اخیرا حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان برای مداخله در انتخابات لبنان از رژیم ایران درخواست 25 میلیون دلار پول کرده است که بنا به اظهار ناظران احتمالا از محل ذخیره سازی ارز به خاطر ممنوع کردن واردات کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم ایران از سوی خامنه ای به او پرداخت خواهد شد.
بدون شک رژیم جمهوری اسلامی تلاش خواهد کرد از طریق گروههای نیابتی خود در منطقه، برای همسایگان خود و اسرائیل ایجاد مشکل کنند، آنها وعده نابودی اسرائیل را داده اند و با اینکه خودشان جرات اقدام ندارند ، از طریق مزدوران خود دست بکار خواهند شد. بنابراین به نظر می رسد مذاکره کنندگان اتمی رژیم ایران در وین با شانه خالی کردن از قبول مسئولیت اقدامات گروههای نیابتی خود در منطقه صرفا به دنبال دسترسی به منابع عظیم پول برای تغذیه مالی گروههای مخرب وابسته به خود و پیگیری مستمر تلاش های پنهانی برای دسترسی به سلاح هسته ای هستند.
نتیجه گیری:
با اظهارات صریح علی مطهری نایب رئیس سابق مجلس رژیم جمهوری اسلامی ایران می توان به نیت واقعی رژیم ایران برای داشتن سلاح هسته ای پی برد و هیچگونه تردیدی در خصوص نیات فریبکارانه حکومت ایران در بازی دادن جامعه جهانی وجود ندارد و می توان گفت که برنامه اتمی رژیم ایران از همان ابتدا ساخت سلاح هستهای بوده است و الا همان طور که این نماینده مجلس اقرار کرده است، کشوری که میخواهد استفاده صلحآمیز هستهای داشته باشد، هیچگاه از غنیسازی شروع نمیکند بلکه ابتدا رآکتور تاسیس میکند و بعد به حوزه غنیسازی وارد میشود.
تهدید سلاح اتمی رژیم ایران در تعریف او آن قدر پیشرفت کرده است که رژیم جمهوری اسلامی ایران از ساخت بمب هسته ای سخن می گوید. بر کسی پوشیده نیست که جمهوری اسلامی چند دهه است که به دنبال ساخت سلاح هسته ای است و حاکمان رژیم ایران در حال شتاب بخشیدن به غنی سازی اورانیوم هستند و طرفهای اروپایی و غربی را به “عواقب وخیم” و “شکست بزرگ تاریخی” تهدید می کنند و هدف اصلی آنها تا رسیدن به بمب اتم، وقت کشی در مذاکرات برجام و سپس تقویت قوای نظامی متحدانش با هدف حمله یکه تازی در جهان است. با تدقیع در اظهارات هوشمندانه علی مطهری، فشارهای اقتصادی برای ملاها که در حال تسریع حرکت به سمت دستیابی به سلاح اتمی است به تنهایی کافی نیست و به منظور جلوگیری از گسترش برنامه اتمی رژیم ایران، نیازمند صدور قطعنامه و توسل به حمله نظامی است و جامعه جهانی، در صورت غفلت و تعلل، بزودی تماشاچی فینال بمب هسته ای ملاها خواهد بود.